неділю, 22 лютого 2015 р.

"І пам'ять серця, і вічний смуток, і біль священний ділимо навпіл"

В українській історії увіковічено імена багатьох героїв, які без страху за своє життя ставали на оборону народних ідеалів. Та ніхто не міг подумати, що героїчне минуле нашої країни перетвориться в героїчне сьогодення, що вільних людей за висловлення власної, невигідної владі думки, жорстоко калічитимуть та вбиватимуть ті, хто мали б їх захищати.

Минув рік відтоді, як ряди українських борців за свободу поповнилися Небесною сотнею. 20 лютого згідно указу Президента України вшановується пам'ять героїв Майдану. В цей день по всій Україні проходили меморіальні заходи, під час яких люди світили свічки, молилися та згадували імена всіх почесних учасників Революції Гідності, яких, на жаль, вже немає серед нас.

З метою увінчення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості сили духу і стійкості українського народу працівниками культурно-освітнього комплексу проведено вшанування Героїв Небесної сотні. За допомогою медіа технологій перед присутніми оживали кадри, події річної давності на майдані, слова правди про Героїв Майдану стукали в серце кожного.
 
Фото світлин

Немає коментарів:

Дописати коментар