пʼятницю, 2 червня 2017 р.

ЩАСЛИВИЙ ДЕНЬ ДИТИНСТВА.



Діти – це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя. Ми маємо захистити дітей від життєвих незгод, страждань, хвороб і воїн, створити усі умови, щоб виросли усі діти добрими, світлими, щирими і сердечними. Саме такими ми хочемо бачити своїх дітей.
Керівник гуртка сільського Будинку культури Ірина Ковальчук організувала дитяче – розважальне свято. На яке було запрошено дітей, батьків, виконуючу обов’язки сільського голови Олесю Нісевич, депутата районної ради Михайла Демковича. Святковий концерт підготували гуртківці. Глядачі насолоджувалися  віршами, піснями, танцями, а також брали участь у конкурсах за які отримали призи. Організаційний комітет Білівської сільської ради виділив кошти для проведення свята, завдяки спонсорам діти мали змогу ласувати смачним морозивом. Після свята для наших діток організували дискотеку. День був сонячним і теплим, усі гарно провели час, отримали масу позитиву і задоволення.
Дякуємо усім, хто допоміг в організації свята, адже день дитинства – гарне свято, і мирне сонечко з гори нам шле привіт, пісень і радості  та щастя так багато, цей день святкує цілий світ!














Немає коментарів:

Дописати коментар