середу, 23 листопада 2016 р.

Україна гідна свободи

Україна - це територія Гідності і Свободи.
Такими нас зробила не одна - а дві революції - наш майдан 2004 року, який був святом свободи і революція 2013 року - революція гідності. Це був надзвичайно складний іспит  для України, коли українці продемонстрували свою європейську гідність, своє прагнення до свободи. 
Революція гідності згортувала українців - справжніх патріотів Батьківщини, але це далося нам дорогою ціною - ціною людських втрат. Вічною раною в історії України буде пам'ять про Героїв Небесної сотні та Воїнів АТО які віддали і віддають за свої переконання найвищу ціну - власне життя.
До відзначення третьої річниці Дня Гідності і Свободи, вшануванню Пам'яті Героїв Небесної Сотні і Воїнів АТО приурочено годину пам'яті "Вітчизна у пам'яті", яку у співпраці провели працівники культурно-освітнього комплексу.
 До Дня Гідності і Свободи в бібліотеці було приурочено книжково-ілюстративну виставку "Україна гідна свободи" на якій було представлено книги, брошури, статті з періодичних видань які висвітлюють доленосні події в Україні початку ХХІ століття.

Немає коментарів:

Дописати коментар