пʼятницю, 1 червня 2012 р.

"Поки батьки читають..."

Родина, сім'я, діти. Це найвищі цінності у житті кожної людини.
З сім'ї починається життя людини, тут відбувається формування її як особистості. Вона є джерелом любові, поваги, доброзичливості, саме того, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина.
Діти - найбільше багатство. За їхнім розвитком ми спостерігаємо зі щирою любов'ю та ніжністю. Заради них ми готові забути про власні проблеми та з головою поринути в яскравий світ дитячих фантазій.
 




Освіта дитини починається з навчання читати і писати.
  Психологи вважають, що прищепити любов до книги та читання можливо лише до 9-ти років. Пізніше це зробити складно, іноді практично неможливо.
Прислухавшись до порад педагогів, психологів та взявши до уваги реальні потреби наших читачів, бібліотека-філія вирішила організувати дитячий куток, що стане подарунком для дітей та підмогою для їхніх батьків-читачів. 

Отож, дорослі, які завітають до  бібліотеки з дітьми, можуть спокійно вибирати книги, не турбуючись про свою малечу: дитячий куток для малюків-читачів                                     "Поки батьки читають...", що відкрився у бібліотеці-філії села Біла, пропонує: зовсім маленьким - яскраві іграшки і ігри, а більш дорослим - цікаві книжки.


Немає коментарів:

Дописати коментар