неділю, 27 серпня 2017 р.

24 серпня біля Будинку Культури відбулося святкування з нагоди Дня Державного Прапора та 26 – ї річниці Незалежності України.
Отець  Володимир та отець Богдан відправили молебень за Україну. Після відправи хоровий колектив виконав Гімн України. Святкування розпочалося з привітального слова сільського голови Надії Котузи. Вона привітала усіх з 26 – ю річницею народження України, побажала здоров’я, добробуту, наснаги і віри в кращий завтрашній день. Після привітального слова хоровий колектив виконав пісню «Україно молюся за тебе», а також «О Маріє, Мати Божа в твого свята перед день». Далі виступив дует у складі Роксолани Нагірняк та Насті Фундитус  з піснею «Марія». Світлана Гнатюк виконала  композицію під назвою «Україна». Настя Фундитус порадувала слухачів піснею «З днем народження Україно».  Після хвилини мовчання в честь «Небесної Сотні» Олеся Скрипник виконала композицію «Над землею тумани», а Настя Винничин «Прошу у неба і землі». Іван Сущинський виконав пісню «Заспіваймо про Україну», а далі квартет у складі Сущинського Івана, Гнатюк Христини, Винничин Христини, Нісевич Яни красиво виконали «Україна це ти». Хореографічний колектив «Тріумф» продемонстрував танець «Перлину України». Національно – патріотичне дійство закінчилося піснею «Ми за мир» її виконав дует у складі Насті Винничин та Насті Фундитус.
День народження України у Білій відсвяткували достойно по християнськи! Дякуємо усім, хто знайшов час прийти на святкування.

Немає коментарів:

Дописати коментар